Yandex.Metrica Ultrason Görüntüleri Ağrısız Doğum - Orgazm Yoluyla Doğum Yapmak-Ultrason Görüntüleri
ultrason görüntüleri

Hamilelik Haftası Nasıl Hesaplanır?

22 Temmuz 2016 Cuma

0 yorum 21:56:00

Ağrısız Doğum - Orgazm Yoluyla Doğum Yapmak

Posted by Unknown - Filed under , , , ,

Bugünkü yazımızda sizlere Ağrısız Doğum ve orgazm yoluyla doğum yapmak konusunda bilgi vereceğiz Doğum yaparken orgazm olunur mu? sorusu da yazımızda ve videoda bulunmaktadır.

Orgazm-Doğum-Yapmak


Bayanların en zor anlarından bir tanesi doğum yaptığı andır ve bayanlar doğum yaparken mutlaka heyecan yaşarlar. Günümüzde doğum teknolojisinin gelişmesi sonucunda kadınlar doğum nasıl yapılacağı konusunda tereddüt yaşamaktadır. Teknolojinin ve sağlık biliminin gelişmesi sonucunda önce sezaryan yöntemi ile doğum ortaya çıktı. Ardından suda doğum popüler hale geldi. Son zamanlarda da en fazla merak edilen doğum yöntemi ağrısız doğum yapmak ya da orgazm yoluyla doğum yapmak konusu olmaktadır. Biz de yazımızda sizlere orgazm yoluyla doğum yapmak konusunda bilgi vereceğiz.

Ağrısız Doğum Nasıl Yapılır?


Epidural sancı dediğimiz doğum ağrısı yaşamadan gerçekleşen doğum ağrısız doğum şeklinde nitelendirilmektedir. Epidural son yıllarda onay almamaktadır. Dolayısı ile de bayanlar hamile kaldıktan sonra ağrısız doğum yapmak için hastanelere başvurmaktadırlar.

Orgazm Yoluyla Doğum Yapmak Nasıl Gerçekleşir?


Orgazm olarak doğum yapmak Epudural sancısı olmayan kişiler için geçerlidir. Doğum ebesi hamile olan anne adayına orgazm yolu ile kasılma yaratır. Sonucunda ise bebeğin ilk başı ve kolları, bacakları çıkarak orgazm yoluyla doğum gerçekleşir.

Ağrısız Doğum izle - Orgazm Yoluyla Doğum Yapmak izle

0 yorum:

Yorum Gönder

Hamilelik; bir kadının hayatında yaşadığı en büyük mucizelerden bir tanesi olmaktadır. Bu yüzden de kadınlarda adet döneminin başlayarak yaşın da 18'i geçmeye başlaması ile birlikte hormonların da etkisi sonucunda annelik duygusu gelişmeye başlar. Evlilikten sonra da hamile kalma isteğinde artış meydana gelir. Gebematik hesaplama yöntemlerine başvuran kadınlar kolay hamile kalma konusunda da bilgi edinmeye çalışırlar.

Hamilelik dönemi başlayınca her ay doktor kontrolüne giden bayanlar ultrason görüntüleri alırlar. 9 ay boyunca 9 farklı ultrason görüntüsü elde ederler ve bu durumun sevincini çevreleri ile de paylaşırlar.

Biz de sizlere ultrason görüntüleri blogumuz aracılığı ile bir bayanın annelik olgusuna erişip bebeğine bakacağı süre kapsamında bilgiler vermeye çalışacağız.