Yandex.Metrica Ultrason Görüntüleri Hamilelikte 40. Hafta Ultrason Görüntüleri-Ultrason Görüntüleri
ultrason görüntüleri

Hamilelik Haftası Nasıl Hesaplanır?

13 Kasım 2016 Pazar

0 yorum 17:19:00

Hamilelikte 40. Hafta Ultrason Görüntüleri

Posted by Unknown - Filed under , , , ,
Hamilelikte 40. Hafta
Hamileliğin 40. haftası demek artık doğum anının yaklaştığı ve bebeğinizin dünyaya gözlerini açacağı anlamına gelmektedir. Bu yüzden doğum çantası hazırlıklarınız bu hafta içinde tamamlanmış olmalıdır. Aksi halde çok zorluk yaşayabilirsiniz. Hamileliğin 40. haftası kapsamında size birçok önerimiz bulunmaktadır.


Hamilelikte 40. Hafta Bebeğin Boyu ve Kilosu
Bu hafta içerisinde bebeğiniz 2.70 kilo ile 4 kilo arasında bulunmaktadır. Kilo oranları her çocuğa göre değişiklik gösterebilir. Bebeğinizin kafa tasında yer alan kemikleri henüz gelişmemiştir. Bu yüzden anne rahminden daha rahat şekilde çıkar. Vücudunuzda oluşan antikor seviyesi bu dönemde çok yüksektir. Eğer bebeğinizi emzirirseniz antikorlar daha da artacaktır.
Doğum Sancısı Gelebilir
Doğum sancısı ya da suyunuz gelebilir. Suyunuz sızıntı şeklinde gelir. Büyük bir sıçrama asla beklemeyin.
Hamilelikte 40. Hafta Ultrason Görüntüleri
Hamilelikte 40. Hafta Ultrason Görüntüleri


0 yorum:

Yorum Gönder

Hamilelik; bir kadının hayatında yaşadığı en büyük mucizelerden bir tanesi olmaktadır. Bu yüzden de kadınlarda adet döneminin başlayarak yaşın da 18'i geçmeye başlaması ile birlikte hormonların da etkisi sonucunda annelik duygusu gelişmeye başlar. Evlilikten sonra da hamile kalma isteğinde artış meydana gelir. Gebematik hesaplama yöntemlerine başvuran kadınlar kolay hamile kalma konusunda da bilgi edinmeye çalışırlar.

Hamilelik dönemi başlayınca her ay doktor kontrolüne giden bayanlar ultrason görüntüleri alırlar. 9 ay boyunca 9 farklı ultrason görüntüsü elde ederler ve bu durumun sevincini çevreleri ile de paylaşırlar.

Biz de sizlere ultrason görüntüleri blogumuz aracılığı ile bir bayanın annelik olgusuna erişip bebeğine bakacağı süre kapsamında bilgiler vermeye çalışacağız.