Yandex.Metrica Ultrason Görüntüleri Gerçek Doğum Videosu ve Kolay Doğum için Öneriler -Ultrason Görüntüleri
ultrason görüntüleri

Hamilelik Haftası Nasıl Hesaplanır?

12 Haziran 2016 Pazar

0 yorum 12:26:00

Gerçek Doğum Videosu ve Kolay Doğum için Öneriler

Posted by Unknown - Filed under , , , ,

Bayanların en büyük korkusu olan doğum artık çok kolay! Kolay doğum yapmak için öneriler adlı yazımızda size bu konudaki taktikleri sunuyoruz.

Kolay Doğum Yapmak



Hamile kadınların doğum yaparken hem kendi hem de bebeklerinin sağlığı için anne adayının fiziksel ve psikolojik olarak hazırlanması gerekir. Hamilelik esnasında vitamin takviyesi almak anne sağlığı açısından oldukça önemlidir. Özellikle folik asit bebeğin gelişimini desteklerken anne adayının da enerjisinin düşmesini engellemekte ve yorgunluk hissini ortadan kaldırmaktadır. Hamilelikte her gün 80 gr protein, 60 gr demir ve A B C vitaminlerine ihtiyaç olması nedeniyle beslenmeyle alakalı bir uzmandan yardım almak gerekir. Günlük tükettiğiniz tuz miktarını azaltmalı, taze sebze ve meyve tüketmelisiniz.

Rahatlayarak Kolay Doğum Yapın


Kolay doğum yapmadan önce muhakkak doktorunuza ve hangi hastanede doğum yapacağınıza karar vermeli bunu son dakikaya bırakmamalısınız. Doktoruna güvenen anne adayları doğum esnasında kendini psikolojik olarak daha rahat hissetmektedir.

Kolay Doğum Yapmak için Öneriler


Hamileliğin son aylarda ağır işler yapmamaya özen gösteriniz. Birçok belediye, halk eğitim merkezi gibi kurumlar anne ve bebek sağlığıyla alakalı kurslar açmaktadır. Bu kurslara katılarak kendinizi doğum anına hazırlayabilirsiniz.

Kolay Normal Doğum Önerileri


Meditasyon, yoga veya plates yaparak bacak ve pelvis bölgesinin çalışmasını sağlayabilir böylelikle özellikle normal doğum yapmayı planlayanlar için doğum anının daha rahat geçmesini sağlayabilirsiniz.

Fitness Yaparak Kolay Doğum Yapın



Fitness yaparak kolay doğum için kasları geliştirebilir, doğru enfes alıp verme tekniklerini öğrenerek hamileliğin son aylarını daha rahat geçirebilirsiniz. Doğum pozisyonlarını öğrenerek her gün bu hareketleri belirli setlerde yaparak daha kolay doğum yapabilirsiniz. Bacak, karın, bacak kaslarının gelişmesi doğum anında daha kontrollü davranabilmenizi sağlayacağı için özellikle bu bölgeleri güçlendirecek egzersizler yapmanız gerekir.

Gerçek Doğum Videosu - Kolay Doğum Videosu

0 yorum:

Yorum Gönder

Hamilelik; bir kadının hayatında yaşadığı en büyük mucizelerden bir tanesi olmaktadır. Bu yüzden de kadınlarda adet döneminin başlayarak yaşın da 18'i geçmeye başlaması ile birlikte hormonların da etkisi sonucunda annelik duygusu gelişmeye başlar. Evlilikten sonra da hamile kalma isteğinde artış meydana gelir. Gebematik hesaplama yöntemlerine başvuran kadınlar kolay hamile kalma konusunda da bilgi edinmeye çalışırlar.

Hamilelik dönemi başlayınca her ay doktor kontrolüne giden bayanlar ultrason görüntüleri alırlar. 9 ay boyunca 9 farklı ultrason görüntüsü elde ederler ve bu durumun sevincini çevreleri ile de paylaşırlar.

Biz de sizlere ultrason görüntüleri blogumuz aracılığı ile bir bayanın annelik olgusuna erişip bebeğine bakacağı süre kapsamında bilgiler vermeye çalışacağız.