Yandex.Metrica Ultrason Görüntüleri Hamilelik Cinsel İlişki Pozisyonları-Ultrason Görüntüleri
ultrason görüntüleri

Hamilelik Haftası Nasıl Hesaplanır?

2 Nisan 2016 Cumartesi

0 yorum 01:36:00

Hamilelik Cinsel İlişki Pozisyonları

Posted by Unknown - Filed under , , ,

Hamilelikte cinsel ilişki olur mu? Hamilelikte cinsel ilişki nasıl olmalıdır?, Hamilelikte cinsel ilişki pozisyonları nelerdir? Bu sorulara ve daha fazlasına yanıt bulmak için yazımızı okuyabilirsiniz.

Hamilelikte Cinsel İlişki

Hamilelikte Cinsel İlişki Olur Mu?


Hamilelik dönemi 9 aylık süreci kapsayan ve oldukça önemli bir süreç olarak adlandırılan bir dönemdir. Bu süreç içerisinde hem annenin hem de bebeğin sağlığı büyük önem taşımaktadır. İki canlının da sağlığı düşünülerek bazı çiftler hamilelikte cinsel ilişki yaşamamaktadırlar. Oysa bu çok yanlış bir düşüncedir. Anne adayı cinsel ilişki anında seratonin salgısı üretir. Bu salgı bebek gelişimi açısından olumlu bir etki yapar.

Hamilelikte Cinsel İlişki Nasıl Olmalıdır?


Hamilelikte cinsel ilişki; olmalı ancak; bazı noktalara dikkat edilmelidir. Dikkat edilmesi gereken noktaları sizlere sıraladık.

* Anne adayına hassas bir şekilde yaklaşılmalıdır.
* Anne adayını zorlayacak cinsel ilişki pozisyonlarından kaçınılmalıdır.
* Bebeğe baskı yapılmaması önem arz eden bir konudur.

Hamilelikte Cinsel İlişki Pozisyonları Nelerdir?


Hamilelikte her pozisyon uygun olmaz. Bu nedenle de bazı pozisyonları uygulamanız gerekiyor.

* Anne adayının altta olduğu pozisyonlar çok hassas davranılarak uygulanmalıdır.
* Anne adayının yan yattığı pozisyonlar en sağlıklı pozisyondur.

Hamilelikte Cinsel İlişki Pozisyonları Videosu


0 yorum:

Yorum Gönder

Hamilelik; bir kadının hayatında yaşadığı en büyük mucizelerden bir tanesi olmaktadır. Bu yüzden de kadınlarda adet döneminin başlayarak yaşın da 18'i geçmeye başlaması ile birlikte hormonların da etkisi sonucunda annelik duygusu gelişmeye başlar. Evlilikten sonra da hamile kalma isteğinde artış meydana gelir. Gebematik hesaplama yöntemlerine başvuran kadınlar kolay hamile kalma konusunda da bilgi edinmeye çalışırlar.

Hamilelik dönemi başlayınca her ay doktor kontrolüne giden bayanlar ultrason görüntüleri alırlar. 9 ay boyunca 9 farklı ultrason görüntüsü elde ederler ve bu durumun sevincini çevreleri ile de paylaşırlar.

Biz de sizlere ultrason görüntüleri blogumuz aracılığı ile bir bayanın annelik olgusuna erişip bebeğine bakacağı süre kapsamında bilgiler vermeye çalışacağız.