Yandex.Metrica Ultrason Görüntüleri Hamilelik Haftası Hesaplama-Ultrason Görüntüleri
ultrason görüntüleri

Hamilelik Haftası Nasıl Hesaplanır?

28 Mart 2016 Pazartesi

0 yorum 23:15:00

Hamilelik Haftası Hesaplama

Posted by Unknown - Filed under , , , ,

Hamilelik Haftası Hesaplama yazımızda; gebematik kullanma konusunda bilgi sahibi olacaksınız ve Gebematik Nedir?, Hamilelik Haftası Nasıl Hesaplanır?, Gebematik Kullanma Nasıl Olur? ve daha birçok soruda cevap bulabilirsiniz.

Gebematik Kullan

Hamilelik dönemi boyunca en fazla merak edilen konular arasında hamilelik haftası hesaplama konusunda bilinmeyenler yer alıyot. Hamilelik haftası hesaplamak için gebematik kullanmak gerekiyor. Birçok bayan gebematik kullanarak hamileliklerinin kaçıncı haftasında olduklarını öğrenebiliyorlar.

Gebematik Ne İşe Yarar?


Hamile kaldıktan sonra anne adayının hamileliğinin kaçıncı haftasında olduğunu belli eder.
Hamilelik dönemi boyunca annenin ne tür sorunlar ve gelişim özellikleri ile karşılaşacağını anlaması için kaçıncı haftada olduğunu bilmesi ve buna göre bir plan yapması gerekiyor. Gebematik hesaplama sayesinde bu işlem kısa süre içinde yapılıyor.
Ne kadar süre sonra annenin doğum yapacağını öğrenmede yardımcı oluyor.

Gebematik Hesaplama Nasıl Yapılır?


Sitemizin en altında yer alan yumurtalık dönemi hesaplama cihazı sayesinde hemen hamilelik hesaplaması yapabiliyorsunuz.

Hamilelik Haftası Hesaplama Ultrason Görüntüsü



0 yorum:

Yorum Gönder

Hamilelik; bir kadının hayatında yaşadığı en büyük mucizelerden bir tanesi olmaktadır. Bu yüzden de kadınlarda adet döneminin başlayarak yaşın da 18'i geçmeye başlaması ile birlikte hormonların da etkisi sonucunda annelik duygusu gelişmeye başlar. Evlilikten sonra da hamile kalma isteğinde artış meydana gelir. Gebematik hesaplama yöntemlerine başvuran kadınlar kolay hamile kalma konusunda da bilgi edinmeye çalışırlar.

Hamilelik dönemi başlayınca her ay doktor kontrolüne giden bayanlar ultrason görüntüleri alırlar. 9 ay boyunca 9 farklı ultrason görüntüsü elde ederler ve bu durumun sevincini çevreleri ile de paylaşırlar.

Biz de sizlere ultrason görüntüleri blogumuz aracılığı ile bir bayanın annelik olgusuna erişip bebeğine bakacağı süre kapsamında bilgiler vermeye çalışacağız.