Yandex.Metrica Ultrason Görüntüleri Hamilelik Belirtileri İlk Hafta-Ultrason Görüntüleri
ultrason görüntüleri

Hamilelik Haftası Nasıl Hesaplanır?

5 Nisan 2016 Salı

0 yorum 22:12:00

Hamilelik Belirtileri İlk Hafta

Posted by Unknown - Filed under , , , ,

Hamilelik Belirtileri İlk Hafta Neler Olur?, Hamilelik Belirtileri İlk Hafta Ultrason Görüntüsü, Hamilelik Belirtileri İlk Hafta Özellikleri Nelerdir? Bu Soruların Cevaplarını Yazımızda Bulabilirsiniz...


Hamilelik Dönemi başlamadan önce evli olan çiftler bebek sahibi olmak isterler ve bu istek doğrultusunda da hem psikolojik, hem de cinsel olarak hazırlıklara başlarlar. Hamile kalmaya aday olan bir bayan yumurtlama hesaplama yapmak zorundadır ve regl tarihlerini de takip etmekle yükümlüdür.
Hamilelik İlk Hafta Belirtileri


Hamilelik Belirtileri İlk Hafta Nedir?



  • Hamilelik belirtileri ilk hafta kapsamında çok belirgin bir şekilde yaşanır. Değişen hormon seviyesi sebebi ile belirtiler bariz bir şekilde yaşanır.

  • Hamilelikte üstüne kalma gibi bir istisnai durum olmazsa regl dönemi sona erer ve regl olması gereken bayan olmamaya başlar.
  • Özellikle ilk 1 ayda gözlenen en bariz özelliklerden bir tanesi mide bulantıları ve kusmadır. Hormon salgı düzeyleri arttığından dolayı vücut bu duruma tepki göstermek ister. Dolayısı ile de mide bulantısı yaşanır.

  • Hamilelikte göğüsler daha dolgun bir hal alır. Hassasiyet artar. Bu nedenle de göğüsler konusunda bayanlar zorluk yaşarlar.
Hamilelikte İlk Hafta



Hamilelik belirtileri ilk hafta gözlenen değişiklikler adet dönemi yaklaşınca da gözlendiğinden dolayı hamilelik testi yaptırmadan önce hamileyim şeklinde kendinizi alıştırmayın.

Hamilelik Belirtileri İlk Hafta Ultrason Görüntüsü

0 yorum:

Yorum Gönder

Hamilelik; bir kadının hayatında yaşadığı en büyük mucizelerden bir tanesi olmaktadır. Bu yüzden de kadınlarda adet döneminin başlayarak yaşın da 18'i geçmeye başlaması ile birlikte hormonların da etkisi sonucunda annelik duygusu gelişmeye başlar. Evlilikten sonra da hamile kalma isteğinde artış meydana gelir. Gebematik hesaplama yöntemlerine başvuran kadınlar kolay hamile kalma konusunda da bilgi edinmeye çalışırlar.

Hamilelik dönemi başlayınca her ay doktor kontrolüne giden bayanlar ultrason görüntüleri alırlar. 9 ay boyunca 9 farklı ultrason görüntüsü elde ederler ve bu durumun sevincini çevreleri ile de paylaşırlar.

Biz de sizlere ultrason görüntüleri blogumuz aracılığı ile bir bayanın annelik olgusuna erişip bebeğine bakacağı süre kapsamında bilgiler vermeye çalışacağız.