Yandex.Metrica Ultrason Görüntüleri Suda Doğum Nasıl Yapılır?-Ultrason Görüntüleri
ultrason görüntüleri

Hamilelik Haftası Nasıl Hesaplanır?

17 Mayıs 2016 Salı

0 yorum 18:00:00

Suda Doğum Nasıl Yapılır?

Posted by Unknown - Filed under , , ,

Doğum çeşitleri arasında yer alan suda doğum için her türlü bilgi yazımızda yer alıyor. Suda doğum nasıl yapılır soruna yanıt verdik ve suda doğum nasıl yapılır detaylarını açıkladık.

Suda Doğum Nasıl Yapılır?

Suda Doğum Nedir?

Suda doğum; ameliyat müdahalesi olmadan ve anestezi uygulanmadan suyun içinde ve doktor kontrolünde bebeğin dünyaya gelmesini sağlayan doğum yöntemleri arasında yer alıyor. Suda doğum yapan ünlüler artış gösterdikçe insanlar daha çok suda doğum yapmaya başlıyorlar. Hem ağrısız, hem de daha raha bir doğum için suda doğum yapılabilir.

Suda Doğumda Annenin Pozisyonları Nelerdir?

Suda doğum yaparken anne adayının tüm vücudu suda olmalıdır. Göbek bölgesi su ile tamamen örtülmeli, suyun göğüslere kadar çıkması sağlanmalıdır. Hamile anne adayı suyun içinde isterse uzanabilir. Bazı anne adayları çömelmeyi tercih ediyorlar. Doktor kontrolünde yapıldığından dolayı doktor yönlendirmelerini dinlemenizde fayda var. Anne adayı suyun içine girdikten sonra doktor kontrolü başlar ve eğer uygunsa bebek doğumu başlatılır.

Suda Doğumda Suyun Özellikleri Nelerdir?

Suda Doğum yönteminin amacı; anne adayının kendini daha rahat hissetmesidir. Ilık su sayesinde anne adayı daha rahat bir doğum geçirir. Annenin rahatlamasını sağlayan suyun en önemli özelliği derecesidir. Suda doğum yapılırken suyun derecesi 34 ile 36 arasında bir değere sahip olmalıdır.

Suda Doğum Videosu






0 yorum:

Yorum Gönder

Hamilelik; bir kadının hayatında yaşadığı en büyük mucizelerden bir tanesi olmaktadır. Bu yüzden de kadınlarda adet döneminin başlayarak yaşın da 18'i geçmeye başlaması ile birlikte hormonların da etkisi sonucunda annelik duygusu gelişmeye başlar. Evlilikten sonra da hamile kalma isteğinde artış meydana gelir. Gebematik hesaplama yöntemlerine başvuran kadınlar kolay hamile kalma konusunda da bilgi edinmeye çalışırlar.

Hamilelik dönemi başlayınca her ay doktor kontrolüne giden bayanlar ultrason görüntüleri alırlar. 9 ay boyunca 9 farklı ultrason görüntüsü elde ederler ve bu durumun sevincini çevreleri ile de paylaşırlar.

Biz de sizlere ultrason görüntüleri blogumuz aracılığı ile bir bayanın annelik olgusuna erişip bebeğine bakacağı süre kapsamında bilgiler vermeye çalışacağız.